SEO

El posicionament i optimització SEO consisteix a realitzar una sèrie d’accions d’optimització a les pàgines de la nostra web, que faran que Google les indexi i les mostri més amunt en els resultats de cerca. Al contrari que amb les campanyes SEM (anuncis de pagament a Google), el treball de posicionament web és un treball continu d’optimització, revisió i millora. No només canvien els algoritmes que utilitza Google per posicionar millor les pàgines web, també la competència realitza les seves optimitzacions per intentar millorar el seu posicionament web.

Nosaltres realitzem una auditoria de la teva web, detectem les manques en relació a l’optimització SEO i realitzem els canvis necessaris per aconseguir que totes les pàgines del teu web compleixin els requisits necessaris per ser visibles a Google. A partir d’aquí decidim les paraules clau per les quals s’ha de posicionar el teu web. Tenim en compte el tipus de negoci, la ubicació, el públic objectiu i la competència. Realitzem un estudi que ens permet esbrinar quines són les paraules clau més adequades per a tu, tenint en compte quines són les que van aconseguir millors conversions. I quan ja hem posicionat les primeres paraules clau, fem un seguiment per veure com evolucionen, i anem afegint noves paraules clau a la web per millorar el seu posicionament.

Som especialistes en Posicionament Web a Sabadell. Si has arribat fins aquí segur que estàs interessat en això del SEO, però potser tens poc temps per fer-ho tu. Ho fem nosaltres?

“MARÍA ¡¿¡¿¡Què fan aquests homes a la meva web!?!?!
Virgueries titu, virgueries.”