SEM

És l’acrònim (Search Engine Màrqueting). Consisteix a crear campanyes de màrqueting digital en cercadors d’internet (com per exemple, Google) perquè aquests mostrin anuncis relacionats amb les cerques dels usuaris. Aquests anuncis són de pagament, i han d’estar optimitzats per aconseguir el màxim nombre de visites i conversions una vegada els usuaris arribin a la nostra web. Gràcies a les campanyes de màrqueting digital en cercadors aconseguim una visibilitat immediata, i és molt recomanable per a la creació de campanyes de màrqueting digital puntuals i de valor afegit.

En les teves campanyes de màrqueting digital en cercadors ens ocupem d’estudiar les millors paraules clau, crear una landing page a mida per a la campanya i fer el seguiment d’aquesta. Gràcies a aquest seguiment podem reaccionar de forma proactiva per anar millorant la campanya durant el temps que estigui activa, i així podem aconseguir una tornada d’inversió (ROI) més eficient i ràpid.

Per aconseguir visites contínues al contingut general del teu web també t’oferim el servei d’optimització SEO, que et permetrà posicionar les pàgines del teu lloc web de forma natural. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a ser més visible. O vine a prendre’t un cafè amb nosaltres a la nostra oficina de Sabadell.

“El que anomenes amor va ser inventat per tipus com jo per vendre mitges.”