web

La web ha de ser el centre del teu món digital. És un canal de publicitat en si mateix. Abans de triar, tots busquem i comparem en Internet. Està oberta 24 hores al dia, 365 dies a l’any. La web ha de ser la teva millor comercial. Mai dorm i mai et demanarà vacances. Cada vegada que fas publicitat a Google és per generar tràfic cap al teu web. Cada vegada que realitzes una campanya de Mail Màrqueting és per generar tràfic cap al teu web. Cada vegada que millores el posicionament SEO és per generar tràfic cap al teu web. Tens clar ja la importància d’una bona web?

El disseny web és una activitat que va des de la planificació, disseny gràfic, disseny d’interfície, experiència d’usuari i usabilitat fins al manteniment web. Treballem en equip per cobrir els diferents aspectes del procés de creació d’una web. Si la teva web no està ben dissenyada, perds l’oportunitat d’arribar a molta gent.

Webs corporatives, Comerços online, Catàlegs, Landing pages, Microsites. Les nostres webs són adaptatives, multidioma i actualitzables, podem fer-la créixer tant com vulguis. Cobrim tots els processos de creació. Com a especialistes de disseny web a Sabadell, som reiteratius per temes de SEO, podem fer de la teva imatge la més singular, només ens has d’explicar on vols arribar.

“Mai comencis un projecte sense tots
els recursos necesaris.”