imatge corporativa

La identitat corporativa és la idea que roman en la ment del consumidor. Ha de ser fresca i única, per aconseguir que sigui reconeguda. El disseny ha d’ajudar a expressar el que ha de transmetre la imatge corporativa de la teva marca. Quan parlem de logotips, papereria, disseny web, parlem de la identitat corporativa o visual.

Bmec, EquitecMyoRita GlyndawoodServeillar són algunes marques que hem creat des de zero. Una imatge corporativa ben construïda, treballada i coherent aporta a la marca múltiples beneficis. Aconsegueix que el teu públic s’identifiqui amb la teva marca. T’atorga fidelitat. Crea un vincle emocional amb els teus clients. És un valor diferencial enfront de competidors. Dóna seguretat i confiança.

Analitzem la teva marca, producte, clients, mercat i competència. Busquem els colors, les tipografies, l’estil, el llenguatge i ho dotem de coherència visual i personalitat pròpia. Aportem solucions lògiques i creatives i les fem realitat per a tu. Què vols transmetre? Et fem singular? Et fem visible?

“Segons la meva opinió, si vols fer alguna cosa, fes-ho amb estil.”