vídeo

El vídeo fa que augmenti el temps de permanència d’un usuari a la web. Ajuda directament al posicionament a Google i és un factor clau en la fidelització d’usuaris o clients. És el contingut més visual i senzill de consumir. És més fàcil vendre un producte si expliques les seves bondats en un vídeo. Enriqueix l’experiència d’usuari. És més fàcil de retenir un missatge en format visual que llegit. Si una imatge val més que mil paraules, un vídeo val milions.

Som creadors de contingut audiovisual en tots els formats (web, publicitat, comercial, corporatiu, fashion-film, documental, etc.). Podemos ajudar-te amb el posicionament SEO, la viralització i l’estratègia SEM si ho necessites. Cada dia es pugen milers d’hores de vídeo. És important que el contingut sigui de qualitat. Dissenyem, produïm i realitzem el contingut audiovisual perfecte per a la teva marca, despertem l’interès dels teus seguidors amb la creativitat com a identitat.

La llarga experiència professional del nostre equip en publicitat i vídeo màrqueting proporciona totes les facilitats, versatilitat i rapidesa que requereixen els nostres clients. I sempre amb la màxima qualitat final.

“No hi ha res dolent a disparar sempre que disparis a les persones correctes.”