Et fem visible

Creem, dissenyem, executem i posicionem campanyes publicitàries. Utilitzem les mètriques i l’estratègia SEO en tot el que fem. Posem la nostra creativitat al teu servei.

Les branques no et deixen veure el bosc

Les branques són el SEO, Adwords, posicionament, SEM, monitoratge, Experiència d’usuari, Analítics, Community Manager, etc…

El bosc és dissenyar una estratègia robusta i coherent de màrqueting per a una marca. Però sobretot generar bones idees que impulsin aquesta estratègia.

Nosaltres no pensem en aquestes tècniques (SEO, SEM, Adwords, Social Manager…) com alguna cosa aïllada. Preferim plantejar el nostre treball com una estratègia global on tots aquests conceptes estiguin integrats i pensats des del principi perquè tot funcioni de manera coherent. Preferim estratègies sòlides basades en bones idees que connectin al nostre client amb el seu públic.

Creativitat, continguts amb interès, ben dissenyats i escrits. Ben filmats i narrats perquè tot flueixi de forma natural. Hem canviat de forma de comunicar perquè els comportaments i els mitjans han canviat, no perquè ho han fet les eines.

Ens apassionen la creativitat i les noves tendències de comunicació.

La teva empresa produeix
continguts creatius?

El millor SEO no et farà aparèixer als medis. Una bona idea amb una bona estratègia SEO potser si.

¿Vols contactar amb nosaltres?

Si necessites ser Singular o Visible, fes clic